Kosmetiikka

Vichyvicky

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

La Roche-Posayla_rocke-posey

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin. Sarjassa on omat tuotteet akneiholle, ruusufinnin hoitoon, atooppiselle iholle ja couperosaiholle.

Aco

 

ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. Yrityksellä oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista

ihonhoitotuotteisiin. ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen, vartalon ja intiimialueen hoitoon.

louis_widmerLouis Widmer orig

Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealuokkaiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että täysin hajusteettomina.

 

Favora

favoraFavora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Sarja sisältää hoitotuotteita kasvoille, vartalolle ja käsille.favora

Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus tai kiristävä tunne. Ihon herkkyyteen vaikuttavat mm. perinnölliset taipumukset, elintavat ja ilmastolliset tekijät. Aran ja helposti reagoivan ihon hoidossa on tärkeintä rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuotteet. Favoran 20 tuotetta muodostavat ihonhoidon kivijalan, josta jokaisen herkkäihoisen on helppo löytää itselleen sopivat tuotteet. Sarjan tuotteista 16 on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Favora-sarja on kotimaassa valmistettu.

Elivoelivo

Elivo kasvotuotteet on kehitetty suomalaiselle naiselle huomioiden pohjoisen ilmaston vaihtelevan sään. Tuotteisiin huolella valitut raaka-aineet ovat puhtaita ja korkealaatuisia. Elivo kasvotuotteet hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa ja ovat erityisen kosteuttavia. Ne sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteet sisältävät korkealuokkaista kosmetiikassa käytettävää yhdistettä, Lactilia, joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Lisäksi kaikissa kasvotuotteissa on ihoa kosteuttavia, uudistavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten pantenolia, hyaluronihappoa ja aloe veraa. Elivo kasvotuotteissa on mieto hypotuoksu.

Ihoystävälliset Elivo vartalotuotteet sopivat päivittäiseen vartalonhoitoon kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Omenantuoksuinen, raikas suihkusaippua on hoitava helokkiuutteen, aloe veran ja E-vitamiinin ansiosta. Maitohappo antaa tuotteeseen ihoystävällisen pH:n (n. 5). Vartalovoide, hajusteeton Panthenol kosteusvoide sisältää dekspantenolin lisäksi kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Raikkaat ja laadukkaat Elivo-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Elivo-kosmetiikkatuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus

Idun minerals

IDUN Minerals on kattava mineraaleihin pohjautuva meikkisarja Ruotsista. Tuotteet sisältävät tarkoin valittuja, puhtaita raaka-aineita, jotka saavat ihon näyttämään kauniilta ja terveeltä. Tuotevalikoima sisältää kasvo-, huuli-, silmämeikkejä sekä kynsilakkoja. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima siveltimiä sekä siveltimien puhdistusaine.