Tarjoukset

 

Orion Keräilykampanja
syksy 2020 

 

 

Ovatko joululahjaideat hakusessa? Ei hätää, sillä apteekistamme ja Orionin keräilykampanjasta löydät hyödylliset ja kivat lahjat pukinkonttiin. Tutustu Orionin itsehoitotuotteisiin ja laadukkaisiin tuotelahjoihin osoitteessa http://itsehoitoapteekki.fi

 

 

 

Joulukuu:
Juhlan aikaa, talven taikaa

Joulukuussa juhlapyhien lähestyessä on hyvä hetki ottaa aikaa itselleen ja keskittyä hyvinvointiin. Multivita Forte tukee lisääntynyttä vitamiinien tarvetta ja Multivita Ascorbin on tarkoitettu varmistamaan riittävä päivittäinen C-vitamiinin saanti. Koko perheen ihon hyvinvointia tukevat Aqualan-tuotteet, kun taas Nasolin A-vitamin -nenäsuihkeet hoitavat kuivaa nenää aina kaksivuotiaasta ylöspäin. Hormoniton Femisal Vital -emätingeeli on tarkoitettu muun muassa emättimen kuivuudesta kärsiville naisille.

 

Tutkimus: Ravintovalmisteen käyttö Alzheimerin taudin varhaisvaiheessa hidasti taudin etenemistä

 

Varhaisen Alzheimerin taudin hoitoon suunnitellun kliinisen ravintovalmisteen käyttö hidastaa muistin ja tiedollisten toimintojen heikentymistä sekä aivojen kokonaistilavuuden pienenemistä, osoittaa juuri julkaistu tutkimus. Lisää tietoa tutkimuksen tehneen Itä-Suomen yliopiston sivuilta. Katso tiedote!

Nyt tämä ainutlaatuisen ravintoaineyhdistelmän sisältävä Souvenaid valmiste pysyvästi edullisena apteekistamme.

Osta kerralla enemmän. Säästät!

4 pulloa 14,90 € (3,73 €/ pullo)

24 pulloa 70,00 € (2,92 €/ pullo)

48 pulloa 130,00 € (2,71 €/pullo)

72 pulloa 190,00 € (2,64 €/ pullo)