Tarjoukset

Kesän keräilykampanja käynnissä 27.4.–31.7.2020

Orionin keräilykampanja on käynnissä vauhdikkaampana kuin koskaan! Osta kuusi keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta ja valitse haluamasi tuotelahja – itselle tai kaverille.

Kerää lumoavat lahjat

Tarjolla on Marimekon klassikkoja, Orionin tuotteita kivassa puuvillakassissa sekä uutuutena aineeton lahja Itämeren pelastamiseksi.

Kokeile mobiilikeräilyä ja voit valita extra lahjoista

Mobiilikeräily on helppoa ja leimasi kulkevat aina mukanasi. Kirjaa oston yhteydessä saamasi koodi sivustolle orionkeraily.fi

Mobiilikeräilijät voivat valita tuotelahjojen lisäksi Storytel äänikirja- tai Ruutu+ -palvelun, joten mobiilikeräilyn kokeileminen kannattaa.

 

 

 

ON TAAS AIKA SUOJATA LEMMIKIT

 

Bayvantic® vet paikallisvaleluliuos koirille 

 

Puutiaiset eli tutummin punkit aktivoituvat lämpötilan noustessa plussan puolelle. Leuto talvi on punkeille ihanteellinen, joten muistathan suojata koirasi ajoissa. Bayvantic paikallisvaleluliuos karkottaa puutiaiset ja hyttyset ja estää samalla loisen mahdollisesti kantamien tautien leviämisen. Yksi käsittely antaa jopa 4 viikkoa kestävän suojan. Lue pakkausseloste ennen käyttöä

https://www.bayvantic.fi

 

Seresto-panta kissan tai koiran puutiaissuojaksi

 

Punkkikausi kestää Suomessa tavallisesti maaliskuulta alkaen jopa 8 kuukautta. Seresto on puutiaiset karkottava ja tappava panta, joka sopii niin koirille kuin kissoille. Seresto sekä tappaa kiinnittyneet punkit että estää uusien punkkien kiinnittymisen karkottavan vaikutuksensa ansiosta. Nyt apteekista ilman reseptiä. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Lue lisää www.seresto.fi

 

 

Liiallinen aurinko aiheuttaa vakavan terveysriskin. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojaa, koska se ei anna 100 % suojaa haitallisilta säteiltä. Levitä tuotetta ennen aurinkoon menoa. Levitä runsaasti, vähintään kämmenellinen – erityisesti kun olet uinut, hikoillut tai kuivanut ihoasi. Liian vähäinen aurinkosuoja suojaa heikommin.

Käytä voidetta, jonka aurinkosuoja on korkea sekä antaa suojan UVB- ja UVA-säteitä vastaan.

 

 

Apteekistamme saatavilla laadukkaita aurinkosuojavoiteita

Suomalaisten ihotautilääkärien useimmiten suosittelema aurinkotuotesarja muuttaa herkän ihon elämän.

 

 

 

 

Auringon UV-säteet aiheuttavat osaltaan ihon ennenaikaista ikääntymistä. ACO aurinkotuotteet kosteuttavat ja suojaavat vapaita radikaaleja vastaan. Kaikki aurinkotuotteet ovat myös tahmaamattomia, eivätkä ne sisällä lainkaan hajusteita, väriaineita tai alkoholia. Ne ovat myös erittäin vedenkestäviä.

 

 

 

 

 

 

 

LUE LISÄÄ Suojavoiteen käytöstä Allergia, Iho ja Astmaliitto ry:n sivuilta

https://www.allergia.fi/iho/iho-ja-arki/iho-ja-aurinko/suojavoiteen-kaytto/#eae33cec