Tarjoukset

Huomaa Hyvä: Sebamed-pesunesteet kesän päivittäisiin pesuihin

Kesän parhaisiin hetkiin kuuluu huolettomuus ja hyvä olo. Sebamed-pesunesteet ovat hellävaraisia ja huolehtivat ihon omasta suojasta, myös päivittäisessä käytössä.

Sebamed Liquid Face & Body Wash on erittäin riittoisa pesuneste, joka sopii mökki- ja venekäyttöön: se puhdistaa suolaisessakin vedessä! Klassikkotuote sopii myös herkälle ja ongelmaiholle.

Sebamed Olive Face & Body Wash sisältää ihoa luontaisesti ravitsevaa oliiviöljyä. Se sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, niin kasvoille kuin koko vartalolle.

Sebamed Hydrating Body Wash on mieto, kosteuttava ja hajusteeton pesuneste. Sen sisältämät pantenoli ja E-vitamiini kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Sebamed Hydrating Body Wash on saippuaton, silikoniton ja parabeeniton.

Kampanjahintamme 6,70 €/ 300 ml (norm 8,26 €)

Ihonhoidon klassikkotuote Aqualan L 200 g

Koko perheen tehokosteuttaja Aqualan L pehmentää ihoa ja imeytyy nopeasti. Monikäyttöinen voide sopii myös meikinpoistoon ja voidepesuihin, joten se on erittäin kätevä ottaa mukaan matkalle!

Kampanjahintamme 9,90 €/ 200 g (norm 10,55  €)

Punkkikausi on alkanut!

Valikoimissamme useita tuotteita punkin poistoon.

Muista lemmikkien suojaus!

 

Kick the Tick!

Uusi innovaatio turvalliseen punkinpoistoon

  • jäädyttää punkin ja estää sen tartuttavan syljen välittymistä
  • suojaa punkin repeytymiseltä osiin poistamisen aikana

 

 

 

 

*******************************************************

EFFACLAR – RASVOITTUVALLE JA EPÄPUHTAUKSIIN TAIPUVAISELLE IHOLLE

Erikoishoitotuotteet rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Ratkaisu rasvoittuville ihotyypeille joilla on epäpuhtauksia.

Nyt Effaclar tuotteen ostajalle rajoitettu erä puhdistusgeeliä kaupan päälle (50 ml )

****************************************************

 

KAHDEN DERMALOG TUOTTEEN OSTAJALLE PESUNESTE KAUPAN PÄÄLLE

 

DERMALOG tuotteet on suunniteltu ehkäisemään kutinaa ja ärsytystä. Ne eivät sisällä parabeeneja, hajusteita tai elimistön hormoneihin vaikuttavia ainesosia. Dermalogin raaka-aineet valitaan huolellisen arvioinnin perusteella niin, että ainesosat ovat turvallista sinulle, lapsellesi sekä niille, joilla on (erityisen) herkkä iho.

Kuiva iho kirvelee, kutiaa ja on arka. Tästä olotilasta ei halua kärsiä yhtään kauemmin kuin on pakko. Tämän vuoksi perusvoiteen pitää vaikuttaa heti – ja näin DERMALOG® tekee. Kun ihon oman suojakerroksen lipidit puuttuvat, iho tuntuu kuivalta ja kireältä. DERMALOG®-perusvoiteiden koostumus jäljittelee ihon rakennetta ja sisältää iholle tärkeitä lipidejä. Lipidit sekä muut luonnolliset rasvat korjaavat nopeasti ihon suojakerroksen vauriot palauttaen samalla ihon tasapainon ja normaalin uusiutumiskyvyn. Iho tuntuu heti pehmeältä ja sileältä. Lue lisää http://www.dermalog.fi/dermalogiikka/.