Tarjoukset

Keväinen Sydänviikko kokoaa perheet liikkumaan yhdessä

Sydänliitto on jo yli kaksikymmentä vuotta järjestänyt upeita tapahtumia ja tempauksia Sydänviikolla. Perheliikunnan teemalla 5.-12.5.2019 vietettävä Sydänviikko kokoaa perheet yhteen aina isovanhemmista perheen pienimpiin. Keväinen sydänterveyden teemaviikko kannustaa perheitä pyörille ja retkille lähiluontoon.

Haapajärven Sydänyhdistys ry ja Maaselän Latu järjestävät kaikille avoimen retken Siiponkosken lintutornille perjantaina 10.5.2019 klo 18.

Muistathan pitää huolta sydämestäsi? Betavivo kaurasydämet sisältävät runsaasti kauran beetaglukaania, joka alentaa kolesterolia ja tasoittaa verensokeria aterian jälkeen. Betavivo purutabletin kasvisterolit alentavat kolesterolia.

Uusi ravitsemuksellinen lähestymistapa varhaisen Alzheimerin taudin hoitoon

Onko sinulla tai läheiselläsi varhainen Alzheimerin tauti? Tiesitkö, että varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon on kehitetty kliininen ravintovalmiste? Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Ravintojuoma päivittäiseen käyttöön. Saatavana apteekistamme. Markkinoija Nutricia Medical. 

Kampanjahintamme 14,90 €/ 4 pulloa * 70,00 €/ 24 pulloa * 130,00 €/ 48 pulloa

Lisää tietoa www.souvenaid.fi

***************

Saatavilla apteekistamme:

Omron TENS E3 Intense-kivunlievittäjä

OMRON E3 Intense on laite kivunlievitykseen, joka on tarkoitettu vähentämään ja lievittämään lihas- ja nivelkipuja, jäykkyyttä ja tunnottomuutta selässä, käsivarsissa, jaloissa, olkapäissä ja jalkaterissä kohdistamalla sähköistä hermostimulaatiota iholle kipukohdan lähelle

TENS-menetelmä vaikuttaa kolmella tavalla:

1. Estää aivoille lähteviä kipuviestejä

2. Vapauttaa elimistöön endorfiineja

3. Lisää verenkiertoa

***************

Huomaa Hyvä: Paikoillanne, valmiina!

Toukokuussa kiirehditään kohti kesää. Kampanjassa nostetaan esille aurinkoisia ja sporttisia tuotteita. Multivita Magnesiumsitraatti + B6 -sarja, Glukosamiini Strong ja Active ja Sunpro Lasten herkän ihon aurinkosuojavoide SK 50+ ja Herkän ihon aurinkosuojavoida SK 30!